Tule meille töihin! Haemme yritysmyyntipäällikköä

Etsimme yritysmyyntipäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Ikaalisiin. Aloitus tehtävässä on joustavasti sopivan henkilön löydyttyä, mielellään loppuvuoden 2024 aikana.

Tässä tehtävässä vastaat myynnin päivittäisjohtamisesta ja valmentamisesta, mukaan lukien asiakaspalvelu ja kenttämyynti. Lisäksi johdat yhteistyötä muun organisaation, kuten tuotteistuksen ja palvelutuotannon, kanssa. Myynnin suunnittelu ja markkinoinnin johtaminen kuuluvat myös keskeisiin tehtäviisi. Asiakassegmenttinäsi ovat erityisesti kunta-asiakkaat ja VIP-asiakkaat, joiden hoito kuuluu suoraan vastuullesi. Rooli tarjoaa monipuolisia johtamis- ja kehitystehtäviä, joissa pääset vaikuttamaan laajasti organisaation menestykseen.

Tämä tehtävä sopii hyvin henkilölle, jolla on taustaa palveluliiketoiminnassa ja palveluiden myynnissä yritys- tai kuntapuolella. Kokemus ICT-alalta tai IT-puolelta on plussaa. Etsimme henkilöä, jolla on esihenkilö- ja johtamiskokemusta, erityisesti liiketoimintajohtamisessa. Ihmisten johtaminen on keskiössä tässä roolissa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky tukea tiimiä ovat olennaisia. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa ajokorttia.

Pääasialliset tehtävät

  • Myynnin päivittäisjohtaminen ja valmentaminen (asiakaspalvelu ja kenttämyynti)
  • Yhteistyö muun organisaation kanssa tuotteistuksessa ja palvelutuotannossa
  • Myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun osallistuminen
  • Keskeisten asiakassuhteiden ylläpito ja hoitaminen

Odotamme sinulta

  • Taustaa palveluliiketoiminnassa ja palveluiden myynnissä yritys- tai kuntapuolella
  • Kokemus ICT-alalta tai IT-puolelta katsotaan eduksi
  • Esihenkilö- ja johtamiskokemusta, erityisesti liiketoimintajohtamisesta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä johtaa ihmisiä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa ajokorttia

Tarjoamme sinulle

  • Työpaikan erittäin vakavaraisessa yrityksessä
  • Mielenkiintoisen roolin, jossa pääset aidosti vaikuttamaan
  • Näköalapaikan tämän alan ja alueen yrityksessä
  • Kannustavan työyhteisön tuen
  • Hyvät työsuhde-edut

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.10.2024, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Clevryn Recruitment Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@clevry.com).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa Clevryn rekrytointiprosessista

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Jaa artikkeli

Lisää ajankohtaisia artikkeleita