Valokuidun ansiosta netti ei pätki

Sijaitseeko yrityksesi Ylöjärven Elovainiolla, Kolmenkulmassa Tampereen, Nokian ja Ylöjärven alueilla tai niiden välissä kolmostien varrella? Jos vastasit kyllä, on aika pistää yrityksen yhteydet kuntoon!

Elovainio, Kolmenkulma ja koko valtatie 3:n varsi näiden kahden alueen välillä kuuluvat meidän valokuitualueeseen. Jos yrityksesi sijaitsee kartalla näkyvällä alueella, yritykselläsi on mahdollisuus liittyä valokuituverkkoon.

Elovainio, Kolmenkulma ja koko valtatie 3:n varsi näiden kahden alueen välillä kuuluvat valokuitualueeseemme. Jos yrityksesi sijaitsee kartalle näkyvillä alueilla, yritykselläsi on mahdollisuus liittyä valokuituverkkoon!

Tietoliikenneyhteyksien toimivuudella on nykypäivänä suuri merkitys myös yrityksille. Kiinteän ja nopean valokuituyhteyden toimivuudella ja turvallisuudella voit varmistaa sen, että työn tekeminen ja palveluiden käyttö verkossa sujuu huolettomasti ja että vuorovaikutus verkossa asiakkaan kanssa on luotettavaa ja sujuvaa.

Valokuituyhteyden nopeus, luotettavuus ja yhteyden valvonta takaavat parhaan mahdollisen nettiyhteyden juuri sinun yrityksellesi!

Elovainio-Kolmenkulma -alueen valokuitusaatavuus

Lennu Kuitu -yritysnetti

  • Kaikenkokoisille yrityksille
  • Yrityksen oma Wi-Fi, johon voi yhdistää useita päätelaitteita
  • Symmetrinen yhteys, jonka nopeuden voit valita
  • Valvottu yhteys
  • Tehokas, luotettava ja varmatoiminen

Ota yhteyttä yritysmyyntiimme ja kysy lisää tai varaa veloitukseton IT-kartoituskäynti!
Lennun yritysmyynnin tavoitat arkisin klo 8–16 numerosta 03 450 5590 tai yritysmyynti@lennu.fi.

Muista myös yrityksen sisäinen verkko ja tietoturva

Suljettu sisäverkko ja palomuuripalvelu takaavat sujuvan tiedonkulun ja tietoturvallisen sisäisen yhteyden eri toimipisteiden välillä sekä etätöissä. VPN-etäyhteydellä olet sujuvasti ja tietoturvallisesti yhteydessä yrityksesi sisäisiin tiedostoihin ja palveluihin.

Yritysten tietoturvaa voi tehostaa palomuuripalvelulla. Palomuuri estää tunkeutumisyritykset yrityksesi sisäverkkoon. Lisäturvaa saat laitekohtaisilla ohjelmistoilla.

Kun haluat lisätä yrityksesi tietoturvaa tai yhdistää sisäisiä verkkoja, valitse näistä:

  • Useamman toimipisteen sisäverkkojen yhdistäminen
  • Palomuuripalvelu, jolla yrityksesi sisäverkko suojataan
  • Suojattu VPN-etäyhteys etätyön tekemiseen
  • Laitteiden suojaus ohjelmistojen avulla
Yritysmyynti

Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun!