Myymme ja rakennamme taloyhtiöihin valokuitua. Valokuidulla taloyhtiön asukas saa käyttöönsä nopeat nettiyhteydet sekä häiriöttömän kaapeli-TV-palvelun, jonka ansiosta antenniverkon asennukset, huollot ja häiriöt eivät rasita taloyhtiötä. Talokuitumme on jo yli 100 taloyhtiössä tai kiinteistössä.

Paranna taloyhtiösi asumismukavuutta nykyaikaisilla ratkaisuilla. Talokuitu tuo kaikille tarpeelliset nopeat nettiyhteydet sekä monipuoliset viihdepalvelut eli kaapeli-TV:n jokaiseen asuntoon.

Turvallinen taloyhtiö

Talokuidun avulla voidaan parantaa taloyhtiön turvallisuutta, sillä se mahdollistaa helposti esimerkiksi kameravalvonta-, turva-, infonäyttö- ja kulunvalvontapalvelut. Taloautomaation etähallinta kuituyhteyden kautta mahdollistaa tehokkaan huoltotoiminnan.

Talokuitu huoneistokohtaisesti

Toteutamme taloyhtiöiden laajakaistatarpeet Talokuidulla. Valmiiksi asennetussa ratkaisussa laajakaistaliittymä kytketään jokaiseen huoneistoon – ja taloyhtiö voi sisällyttää kustannuksen esimerkiksi yhtiövastikkeeseen. Kuidun huoneistokohtaisen perusnopeuden voi valita asukkaiden tarpeiden pohjalta.

Lisänopeutta nettiin

Talokuidun ansiosta asukas voi lisätä nettiinsä vauhtia tarpeen mukaan. Erilaiset viihdepalvelut, netti-TV, valvontakamerat ja muut kodin turvalaitteet tarvitsevat kaistaa, jota talokuitu tarjoaa vaivattomasti.

Talokuidun lisäpalvelut asukaille

Asukas voi halutessaan saada lisänopeutta, laajentaa Nettipuhe-palveluun tai hankkia erilaisia turva- ja hoivapalveluita omaan huoneistoonsa.

Kysy lisää valokuitumyynnistämme Raidolta tai Samilta!

Raido Riis
Valokuituliittymät ja -palvelut
Sami Isoviita
Valokuituliittymät ja -palvelut