Käyttövalmiit tietokoneet ja muut IT-laitteet yritykselle

Lennu IT tarjoaa yrityksellesi täydellisen työkalupakin: saat meiltä kaikki IT-laitteet tukea ja turvaa unohtamatta. Emme myy vain pelkkiä laitteita (toki niitäkin!), vaan tarjoamme yrityksellesi tukipalvelua, josta on sinulle rahanarvoista hyötyä. Aika on rahaa silloin, kun tuen saa tarvittaessa nopeasti ja helposti.

Laitteet ja Lennu-tuki: Helppoutta ja joustavuutta samassa paketissa

 • Ei investointeja, maksat vain kuukausittaisen palvelumaksun
 • Laitteiden päivittäminen uusiin on helppoa ja nopeaa
 • Aina ajanmukaiset, tarpeisiisi sopivat laitteet
 • Tuki kulkee mukana
 • Palvelupaketti skaalautuu muuttuviin tarpeisiin.

Työteho on parhaimmillaan, kun työvälineet ovat ajan tasalla!

1. Päätelaitteet käyttövalmiina

Kuinka paljon työaikaa hukkaat tietokoneiden ja matkapuhelimien kanssa säätämiseen? Älä säädä enää, vaan anna asiantuntijamme auttaa valitsemaan juuri oikeat laitteet oikeanlaiseen käyttöön!

IT-laitteet heti valmiina käyttöön

Oli tarpeenasi sitten läppäri, pöytäkone tai mobiililaite, toimitamme yrityksesi päätelaitteet sovitut ohjelmat esiasennettuina ja käyttövalmiina. Mahdollisissa ongelmatilanteissa tuki on lähellä. Suojaamme myös laitteet asianmukaisilla tietoturvaohjelmilla. Vakioidut mallit ja kokoonpanot tekevät laiteuusinnoista nopeaa ja helppoa. Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan yritykseesi sopivan laitteiston kanssasi.
Toimimme yhteistyössä Suomen suurimpien IT-alan tukkureiden kanssa, joten valikoimamme on laaja ja monipuolinen.

2. Ohjelmistot ja palvelut päätelaitteellesi

 • Microsoftin M365-ohjelmistot
 • Päätelaitteen tietoturva
 • Ylläpitopalvelut
 • Asennuspalvelut etänä ja paikan päällä
 • Varmuuskopiointi
 • Elinkaarimalli laitteille ja turvallinen laitteen hävitys

Saat kauttamme toimisto-ohjelmistot, varmistus- ja tietoturvaratkaisut sekä tarvittavat asennukset. Olipa kyse sitten tiedonsiirrosta vanhalta työasemalta tai elinkaarimallin rakentamisesta yrityksesi laitekannalle, asiantuntijamme ovat käytettävissäsi.

3. Verkkolaitteet ja niiden ylläpito

Myymme ja ylläpidämme kaikki yritysverkkojen aktiivilaitteet, kuten lähiverkkolaitteet, hallittavat kytkimet, palomuurilaitteet ja muut verkon aktiivilaitteet. Laitteiden ylläpito sisältää esimerkiksi päivitykset ja kapasiteetin hallinnan, jotta verkon käyttö pysyy sujuvana ja turvallisena.

Tarjoamme käyttöösi asiantuntijoidemme vuosikymmenien kokemuksen verkkojen suunnittelusta ja rakentamisesta. Ylläpidämme tuhannen yrityksen tietoverkon aktiivilaitteita – lisää sinäkin yrityksesi laitteet asiantuntevaan ylläpitoon!

4. Maksupäätteet vaivattomaan rahaliikenteeseen

Maksupäätepalvelumme sisältää maksupäätteen sovituksi käyttöajaksi oheispalveluineen ja ylläpitoineen. Palveluun sisältyy maksupäätteen lisäksi korttimaksamiseen liittyvä maksuvarmennepalvelu sekä maksulaitteen ohjelmistoylläpito ja vaihtolaitepalvelu.

Ota yhteys yritysmyyntiimme ja saat ammattilaisen avun päätteen valintaan! Yritysmyynnin tavoitat arkisin klo 8-16 numerosta p. 03 450 5590.

Toimimme Verifonen jälleenmyyjänä.

5. Tulostinpalvelut kätevästi kuukausimaksulla

Saat kauttamme kaikki laitteet ja palvelut tulostamiseen. Palvelun etuna on helposti budjetoitava kuukausimaksu, joka sisältää huollon paikan päällä sopimusaikana. Lähetämme värikasetit sekä muut mahdolliset tulostustarvikkeet automaattisesti käyttöosoitteeseen, kun saamme laitteelta ilmoituksen niiden tarpeesta. Tämä takaa tulostimen käyttövarmuuden ja kustannustehokkuuden. Maksat vain tulostamistasi sivuista eikä aikaa kulu mustekasettien etsimiseen.

Teemme yhteistyötä mm. Brother- ja HP-laitteiden kanssa.

6. Infonäyttöpalvelu viestimään puolestasi

Infonäyttöpalvelu toimii yrityksesi viestinviejänä niin henkilöstölle kuin asiakkaillesi. Helposti hallittavilla näytöillä voit esittää tekstejä, kuvia tai videoita, jotka herättävät tehokkaasti asiakkaan huomion.

Yritysmyynti

Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun!