Lennu Tietoturva takaa yritystoimintasi jatkumisen häiriötilanteissa

Lennun tietoturvaratkaisut suojaavat yrityksesi yhteydet ja laitteet

Mikä on yrityksesi heikoin lenkki – suojaamaton puhelin vai jopa avoin verkkoyhteys? Ei vara venettä kaada, ja varsinkin yrityksen tietoturvallisuuteen kannattaa panostaa. Erilaisilla suojauksilla ja varmistuspalveluilla tiedot pysyvät tallessa myös mahdollisissa häiriötilanteissa. 

Me autamme yrityksesi tietoturvan kartoittamisessa. Teemme kanssasi yrityksen tietoturvakartoituksen ja suunnittelemme toimenpiteet ja työkalut, joilla voimme pitää yrityksesi tietoturvallisuuden ajan tasalla. 

Valitse yrityksellesi sopivat tietoturvapalvelut:

Palomuuri suojaa yrityksesi sisäverkon

Palomuuripalvelulla suojaat yrityksesi sisäverkon internetistä saapuvilta mahdollisilta hyökkäyksiltä. 
Suojatulla etäyhteydellä (VPN) saat turvalliset yhteydet yrityksesi järjestelmiin kotoa tai ulkomailta.

Pilvivarmitus pitää yrityksesi tiedot tallessa

Yllättävissä tilanteissa varmuuskopiointi- ja ylläpitopalvelumme takaa liiketoimintasi jatkumisen ja auttaa välttämään taloudelliset vahingot.

Ylläpitopalvelu pitää ohjelmistosi ja laitteesi ajan tasalla

Jätä ohjelmistojesi ja laitteidesi ”vartiointi” meidän huoleksemme! Asiantunteva ylläpitopalvelumme takaa liiketoimintasi jatkuvuuden mahdollisten häiriötilanteiden sattuessa.

Laiteturva suojaa yrityksesi laitteet tietoturvauhkilta

Suojaamattomat laitteet voivat aiheuttaa vakavan uhkan yrityksesi liiketoiminnalle. Laiteturvalla turvaamme yrityksesi mobiilipäätelaitteet, työasemat sekä palvelimet ulkoisilta ja sisäisiltä tietoturvahyökkäyksiltä. Suunnittelemme laiteturvapalvelun vastaamaan yrityksesi tarpeita.

Käytämme F-Securen ja PaloAlton laiteturvatuotteita.

Sujuva IT

Päätelaitesuojaus ja suojattu sähköposti ovat osana myös Sujuva IT -perheen Toimisto & Turva -pakettia. Paketti sisältää myös IT-tuen, toimisto-ohjelmat ja -viestinnän sekä pilvitallennuksen- ja varmistuksen.

Yritysmyynti

Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun!