Lennu TV – kaapeli-TV taskussasi

Jos sinulla on Lennulta kaapeli-TV-palvelu, voit tilata siihen lisäpalveluna Lennu TV:n.

Lennu TV -palvelulla voit katsoa televisiota kaikilla laitteilla. Ei monimutkaisia kortinlukijoita eikä sinun tarvitse viritellä kanavia. Yksi tilaus riittää kaikille laitteille ja kaikki on heti käytettävissä sovelluksessa.

Lennu TV mahdollistaa television katselun tabletilla, matkapuhelimella tai älytelevisiolla juuri siellä missä haluat. Ota mukaan mökille, katso bussissa tai vaikka lomamatkalla Euroopassa (sovellus toimii EU/ETA-maissa). Kaikki on mahdollista – sinä päätät.

Voit tilata myös maksukanavapaketteja Lennu TV:hen. Lue lisää kanavapaketeista tästä.

Lennu TV

Uusiin tilauksiin 1 kk 0 €!

Peruskanavat + TV-kortin kahdeksan lisäkanavaa

6,90 € / kk

Lennu TV + tallennus

Uusiin tilauksiin 1 kk 0 €!

Peruskanavat + TV-kortin kahdeksan lisäkanavaa + ohjelmien tallennusmahdollisuus (7 pv tai 6 kk kanavasta riippuen)

12,90 € / kk

Näin katsot Lennu TV:tä

  • Tilaa Lennu TV asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@lennu.fi tai p. 03 450 5610 (palvelemme arkisin klo 8–16). Lennu TV -palveluun kirjaudut henkilökohtaisella tunnuksella, jonka saat palvelun tilauksen yhteydessä. Palvelu sisältää viisi rekisteröityä laitetta ja sillä voi olla kolme samanaikaista käyttäjää.
  • Lennu TV -palvelu toimii seuraavissa älytelevisioissa ilman lisälaitteita: Android-älytelevisiot, Samsung Tizen ja LG webOS. Löydät sovelluksen nimellä IPTV (Ålands Telekommunikation Ab).
  • Jos sinulla ei ole älytelevisiota, mihin voisit ladata sovelluksen, voit tilata asiakaspalvelustamme Lennu TV:n katsomista varten erillisen Android TV -boksin.
  • Älypuhelimissa ja tableteissa Lennu TV näkyy lataamalla sovellus Google Play tai App Store -kaupoista. Sovelluksen löydät nimellä Mobiili IPTV (Ålands Telekommunikation Ab).
  • Suosittelemme vähintään 100M nettiyhteyttä, jotta Lennu TV toimii moitteettomasti.