Lennun valokuiutuverkossa tieto pysyy turvassa!

Turvalliset nettiyhteydet aina oikeilla nopeuksilla takaavat, että liiketoiminta luistaa luotettavasti sekä toimistossa että etänä. Nopeilla yhteyksillä asiakaspalvelu sujuu nopeasti ja tehokkaasti.

Valitse yrityksellesi sopivin palvelu verkostamme:

Yritys Pro – luotettava tietoliikenneyhteys digitaaliseen maailmaan

Yritys Pro -palvelumme kattaa isommankin yrityksen tietoliikennetarpeet. Yritys Pro -asiakkaana menet jonojen ohi ja saat luotettavaa ja nopeaa henkilökohtaista palvelua. Palvelu sisältää tietoturvalliset palomuuripalvelut ja verkkotunnukset sekä tarjoaa alustan useille yrityksen lisäpalveluille: suljetut verkot, puhepalvelut, kameravalvonta, Lennu-wifi eli langaton paikallinen verkko, virtuaalipalvelin ja niin edelleen.

Yritys Pro on luotettava tietoliikenneyhteys, johon voidaan liittää yllä mainittuja palveluita. Se sisältää jo itsessään verkkotunnuksen (domainin), sähköpostit, kotisivutilat, palomuurin, palomuurin ylläpidon ja nopean korjaus- ja huoltopalvelun.

Lennu kuitu -yritysnetti – tehokas ja varmatoiminen verkkoyhteys mikroyrityksille

Lennu Kuitu -yritysnetti soveltuu parhaiten yhden toimipisteen pienille yrityksille, joiden toiminta edellyttää tehokasta, luotettavaa ja varmatoimista verkkoyhteyttä.

Sijaitseeko yrityksesi kolmostien varressa Elovainio-Kolmenkulma -alueella?

Elovainio-Kolmenkulma -alueen valokuitu