Kuulostaako valokuidun liittymishinta liian isolta?

Nyt voit jakaa valokuituliittymän liittymismaksun valintasi mukaan joko vuoden tai kahden vuoden osamaksuihin!

Kuluton ja koroton osamaksu mahdollistaa valokuidun hankinnan kaikille. Valokuidun käsiraha on 300 € (ei koske Vesilahden aluetta). Liittymismaksusta vähennetään käsiraha. Jäljelle jäävään osuuteen voit tehdä osamaksusopimuksen joko 12 tai 24 kuukausimaksuerillä.

1. erä laskutetaan, kun valokuituliittymä on kytketty käyttöön. Tämän jälkeen laskutetaan normaalisti kerran kuussa.

Esimerkki yhden vuoden osamaksusta

Liittymishinta 1950 €, josta käsiraha 300 €.

(1950 € – 300 €)  / 12 = 137,5 €

Kuukausilyhennys = 137,5 €

Saanko maksettua liittymäni osissa?

Osamaksu koskee kaikkia Lennun valokuituliittymiä ja on saatavilla sellaisiin valokuituliittymiin, joiden liittymismaksu on vähintään 990 € ja joita ei ole vielä laskutettu.

Olen jo tilannut liittymän, voinko vielä vaihtaa osamaksuun?

Osamaksusopimus on mahdollista tehdä niin kauan kunnes valokuituliittymä on kytketty käyttöön. Osamaksusopimus on tehtävä ennen liittymän laskutusta, joka tapahtuu kytkemisen jälkeen.

Miten teen osamaksusopimuksen?

Ota yhteys asiakaspalveluumme ja tee osamaksusopimus yhdessä asiakaspalvelijamme kanssa. Tavoitat asiakaspalvelumme arkisin klo 8–16 p. 03 450 5610 tai asiakaspalvelu@lennu.fi

Saanko kotitalousvähennyksen, jos maksan liittymän osissa?

Valokuidun liittymismaksusta työn osuus on 800 euroa ja tuo summa on mahdollista laittaa kotitalousvähennykseen. Jos työ maksetaan osamaksulla, osamaksusopimuksen maksuerän maksuvuosi ratkaisee työkustannusten vähennysvuoden.