Heittäydy laajemman tarjonnan maailmaan

Kaapeli-TV-tarjontamme koostuu perus tv-kanavista ja laajasta valikoimasta erilaisia kanavapaketteja, joita pääset katsomaan tilaamalla TV-kortin (2,90 €/kk) ja kanavapaketin asiakaspalvelustamme. Kanavapaketteja hallitset kätevästi Omahallinta-palvelussa. Jos sinulla on TV-kortti, mutta ei vielä Omahallinta-tunnusta, voit tilata tunnuksen asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@lennu.fi.

Kaapeli-TV:n kanavapaketit tarjoavat viihdettä koko perheelle HD-laatuisena

Valikoimasta löydät laajan urheilutarjonnan, joka pitää sisällään mm. jalkapalloa ja muita palloilulajeja, yleisurheilua, pyöräilyä, talviurheilua, extreme-lajeja ja veneilyä. Hieman vakavampiin hetkiin tarjolla on uutisia ja laadukkaita BBC:n ja Discoveryn dokumentteja sekä luonto-ohjelmia. Kaikenikäisille lapsille löydät Disneyn lastenkanavat. Monipuoliset kanavapakettimme ovat sekoitus erilaista tarjontaa, valitse niistä omasi!

Katso alta koko tarjonta lataamalla kanavapakettiesite.

Kokoa oma kanavapakettisi

Mix-kanavapaketti on jokaisen kaapelitelevisiokatsojan unelma. Voit itse päättää mitä milloinkin katsot. Mix-paketeille voit yhdistellä haluamasi kanavat kymmenien kanavien joukosta. Tarjontaa on kaikille laidasta laitaan: urheilusta elokuviin ja dokumenteista lastenohjelmiin. Tiesithän, että Mix-paketin kanavia voit vaihtaa vaikka kerran kuukaudessa! Valitse Mix, ja saat kaapeli-TV-asiakkaana katsoa juuri niitä kanavia, joita haluat.

Juuri sinulle mitoitettu kanavapaketti – räätälin tarkasti!

Mixaa itsellesi mieluisin kanavapaketti ja tilaa se asiakaspalvelustamme!

Mix 3

Kolme valinnaista kanavaa kuukausittain

6,95 € / kk

Mix 5

Viisi kanavaa kuukausittain

9,95 € / kk

Mix 8

Kahdeksan valinnaista kanavaa kuukausittain

15,95 € / kk

Kanavapaketit haltuun Omahallinnassa

Omahallinnassa voit päivittää kanavapakettisi sisältöä ja tilata uusia kanavia juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Ympäri vuorokauden auki olevassa Omahallinta-nettipalvelussa hallitset kanavapakettisi nopeasti ja helposti.

Palveluun pääset kätevästi nettisivujemme ylälaidan ”Omahallinta” –painikkeesta. Palvelun käyttämiseksi tarvitset tunnukset, jotka saat asiakaspalvelustamme. Lataa ohje Omahallinta-palvelun käyttöön.