Lennun käyttö ja tukipalvelut

Kuinka paljon liiketoimintasi kärsii, jos tietokoneesi tai päätelaitteesi jumittaa tai ohjelmistot kaatuvat? Kun sinulla on käyttö- ja tukipalvelut käytössäsi, pääset jatkamaan töitäsi nopeasti.

IT-tuki aina lähellä

Lennun käyttö- ja tukipalvelut tarjoavat apua ongelmaasi nopeasti ja luotettavasti. Asiantuntijamme opastavat yrityksesi ongelmatilanteissa etänä ja paikan päällä. IT-tukipalvelullamme varmistamme yrityksesi ICT-ympäristön luotettavan ja häiriöttömän toiminnan. Näin voit keskittyä tärkeimpään – omaan liiketoimintaasi.

Etätuki

Lennun etätuki on helppo ja nopea ratkaisu tietokoneen ongelmatilanteisiin ja muihin koneen tukitehtäviin. Etätuki on laitteeseen tilattava palvelu, jonka kustannukset ovat helposti ennustettavissa.

Etätuki >
Lähituki

Lähituki auttaa sellaisissa ongelmatilanteissa, mihin etätuki ei pysty. IT-asiantuntijamme rientävät paikan päälle ratkaisemaan ongelmatilanteen ja pääset jatkamaan taas töitäsi.

Lähituki >

Ylläpitopalvelu pitää ohjelmistosi ja laitteesi ajan tasalla

Ylläpitopalvelussa voidaan seurata etänä palveluun liitettyjen laitteiden ohjelmistoversioiden ja tietoturvapäivitysten ajantasaisuutta. Palvelussa määritetään myös hälytykset tilanteissa, joissa työasema käyttäytyy poikkeavasti. Ylläpitopalveluun voidaan liittää lähiverkon aktiivilaitteita, kytkimiä, reitittimiä tai koko yrityksen ICT-ympäristö. Palvelun kustannukset ovat helposti budjetoitavissa ja ennakoitavissa.
Ylläpitopalveluun sisältyy varalaitepalvelu, jonka ansiosta saat vikatilanteissa korjauksen ajaksi varalaitteen käyttöösi – ja yrityksen toiminta voi jatkua häiriöttä.

Yritysmyynti

Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun!