Yritysmyyntimme vahvistui

Lennu IT:n yritysmyynti vahvistui kumppanuuspäälliköllä heinäkuun alussa, kun saimme porukkaan mukaan Joona Paanasen. Joona on 28-vuotias ja asustaa tällä hetkellä Tampereella. Työn ohella hänen päivät kuluvat tietojenkäsittelyn ja tietoliikenneopintojen viime metrien suorittamiseen Hämeen ammattikorkeakoulussa. Niiden lisäksi aika kuluu golf-kentällä, urheilua seuratessa ja erinäisien alaan liittyvien kotiprojektien parissa.

Joonalla on jo kahdeksan vuotta työkokemusta myynnin parista urheiluvälineiden kanssa ja viimeisimpänä automyynnistä. Osan myyntivuosistaan hän on toiminut myös myymäläpäällikön roolissa. Opintoihin liittyen Joona on suorittanut harjoittelun, jossa on toiminut järjestelmäkehitystehtävissä.

”Tulen innolla mukaan Lennun asiantuntevaan tiimiin ja uskon, että pystyn tuomaan aiemman kokemuksen kautta hyvää lisää Lennulle. Odotan, että pääsen työskentelemään minulle erittäin mielenkiintoisen alan parissa sekä parantamaan asiakkaan IT-ratkaisuja, jotta voimme yhdessä kehittyä kumppaneina”, toteaa Joona.

Jaa artikkeli

Lisää ajankohtaisia artikkeleita