Taaleri Energia luottaa Lennun asiantuntijuuteen liiketoiminnassaan

Taaleri Energia Oy on ollut Lennun kumppanina vuodesta 2017. Lennu on hallinnut ja ylläpitänyt heidän IT-verkkoaan kumppanuuden alusta asti. Tarpeen tullen Taaleri Energia on myös käyttänyt Lennun asiantuntijaa apunaan kolmannen osapuolen neuvotteluissa.

Taaleri Energia on suomalainen uusiutuvan energian hankekehittäjä ja rahastonhoitaja, joka sijoittaa parhaillaan kansainvälistä uusiutuvan energian infrastruktuurirahastoa. Heidän suomessa hallinnoimansa 120 tuulivoimalaa tuottivat noin 1,6 prosenttia koko maan sähköstä vuonna 2021.

”Lennulla on tarjolla hyvä kokonaisuus IT-palveluita yrityksemme tarpeisiin. Heidän palveluvalikoimansa tukee energiainframme tietoliikennetarpeita Suomessa. IT-palveluiden lisäksi tarpeenamme on konsultointi keskusteluissa kolmannen osapuolen kanssa.” Heppu Seuranen, Taaleri Energian Technical Asset Manager kertoo.

Palvelu joustaa muutosten mukana

Muutokset ovat olennainen osa Taaleri Energian operatiivista toimintaa. Uusien projektien yhteydessä palveluna Lennu tarjoaa IT-verkon suunnittelua ja muutosten hallintaa. Tarvittaessa Lennu toimittaa heille laitteita käyttövalmiiksi konfiguroituna.

”Suosittelen kyllä Lennua – palvelu on ollut joustavaa ja heihin on matala kynnys ottaa yhteyttä. Lisäksi heidän asiantuntijuuteensa voi luottaa. Heiltä saa hyvää tukea, joka mahdollistaa helpon päätöksenteon. Lennu tulee säilymään meillä palveluntarjoajana myös uusissa projekteissa.” Heppu toteaa.

Jaa artikkeli