KOKOUSKUTSU

Ikaalisten – Parkanon Puhelin Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään Ikaalinen Spa & Resortissa osoitteessa Huvilatie 2 39500 Ikaalinen, torstaina 30.5.2024 klo 13:00.
Yhtiökokouksessa käsitellään Yhtiöjärjestyksen 15 §:n mukaan varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat asiat.

Informaatio

Tilinpäätösasiakirjat ja hallituksen päätösehdotukset ovat viikon ajan ennen kokousta osakkeenomistajien nähtävänä Ikaalisissa osoitteessa Kauppakatu 1, ja osakkeenomistajat saavat pyynnöstä (osakeasiat@lennu.fi / 03 4505610) jäljennöksiä sanotuista asiakirjoista.

Osallistumisoikeus

Osakasluetteloon merkityn osakkeenomistajan on, saadakseen osallistua yhtiökokoukseen, ilmoittauduttava yhtiölle viimeistään maanantaina 27.5.2024 kello 16.00.

Yhtiökokoukseen voi ilmoittautua seuraavilla tavoilla:

  • sähköisesti osoitteessa www.lennu.fi/yhtiokokous2024
  • kirjallisesti osoitteeseen Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy, Kauppakatu 1, 39500 Ikaalinen
  • puhelimitse numeroon 03 4505610 toimistoaikana kello 08.00 – 16.00
  • sähköpostilla osakeasiat@lennu.fi.

Yhtiökokouksessa mahdollisesti käytettävät yksilöidyt valtakirjat pyydetään jättämään ennakkotarkastusta varten yhtiölle yllä mainittuun osoitteeseen viimeistään keskiviikkona 29.5.2024 klo 16.00.


Ikaalisissa 23.4.2024
Hallitus
Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy

Sähköisessä ilmoittautumisessa vaaditaan osakkeenomistajan tai hänen lakimääräisen edustajansa tai asiamiehensä vahva tunnistautuminen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa tarvittavat tiedot, kuten osakkeenomistajan nimi, syntymäaika tai yhteisö- tai yksilöintitunnus, yhteystiedot, mahdollisen avustajan tai asiamiehen nimi ja asiamiehen syntymäaika. Osakkeenomistajien Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy:lle luovuttamia henkilötietoja käytetään vain yhtiökokouksen ja siihen liittyvien tarpeellisten rekisteröintien käsittelyn yhteydessä.

Osakkeenomistajan, hänen edustajansa tai asiamiehensä tulee kokouspaikalla tarvittaessa pystyä osoittamaan henkilöllisyytensä ja/tai edustusoikeutensa.

Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy:n tietosuojaselosteen löydät täältä.